Placinta cu ciuperci si verdeata - Retete Culinare

Placinta cu ciuperci si verdeata


Pentru aluat iti trebuie:
  • 300 g faina
  • 2 oua
  • 2 linguri unt
  • sare
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 400-500 g ciuperci
  • 2 linguri unt
  • o lingurita faina
  • verdeata tocata marunt
  • sare
  • 1 ou pentru uns
Pregatesti asa:
  1. Se framinta aluatul.
  2. Separat, se prepara umplutura: ciupercile se taie lamele, se inabusa in unt si se tin pe foc domol pana scade apa.
  3. Se adauga verdeata tocata si faina, care a fost desfacuta in putina apa.
  4. Se fierb inabusit cateva minute.
  5. Din aluat se intinde o foaie ca de taitei, care se asaza intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina, astfel incat aluatul sa imbrace si peretii tavii.
  6. Se toarna umplutura peste foaie, se acopera cu aluatul de pe margini in asa fel incat sa nu se suprapuna mult aluat.
  7. Se unge cu ou batut.
  8. Se coace circa o ora.
  9. Pofta buna!

Placinta cu ciuperci si verdeata


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Placinta cu ciuperci si verdeata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Placinta cu ciuperci si verdeata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.