Placinta cu ciuperci si cascaval - Retete Culinare

Placinta cu ciuperci si cascaval


Pentru aluat iti trebuie:
  • 300 g faina
  • 80 ml ulei
  • 2 oua
  • 30 g drojdie
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 500 g ciuperci
  • 2 linguri unt
  • 2 oua
  • 250 g cascaval ras
Pregatesti asa:
  1. Se desface drojdie in putina apa calduta.
  2. Din ingredientele de mai sus se framanta un aluat care se lasa sa se odihneasca circa 30 de minute, intr-un loc caldut.
  3. Pentru umplutura ciupercile se taie lemale, se inabusa in unt si se tin pe foc domol pana cand scade apa.
  4. Dupa ce s-a racit se adauga in compozitia de umplutua 2 oua si 200 g cascaval ras.
  5. Aluatul se intinde intr-o forma de placinta, care a fost in prealabil unsa cu unt si tapetata cu faina.
  6. Aluatul trebuie sa imbrace si peretii formei.
  7. Se adauga umplutura si deasupra se presara restul de cascaval ras.
  8. Se lasa placinta la cuptor circa 40 de minute.
  9. Pofta buna!

Placinta cu ciuperci si cascaval

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Placinta cu ciuperci si cascaval "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Placinta cu ciuperci si cascaval - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.