Placinta cu loboda - Retete Culinare

Placinta cu loboda


Iti trebuie:
  • 500 g aluat pentru placinta
  • 700 g frunze de loboda
  • 3 legaturi ceapa verde ( cozile )
  • 150 ml smatana
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
Pregatesti asa:
  1. Se indeparteaza nervurile de pe dosul frunzelor de loboda bine spalate.
  2. Frunzele se taie in fasii subtiri, se presara cu sare si se lasa sa stea 45 de minute, dupa care se storc bine.
  3. Cozile de ceapa, tocate marunt, se inabusa intr-o cratita cu ulei, apoi se adauga loboda; se lasa sa se inmoaie pe foc mic si dupa aceea se toarna smantana.
  4. Se potriveste gustul de sare si piper.
  5. Umplutura se lasa sa se raceasca putin.
  6. O foaie de placinta se aseaza in tava unsa cu unt si tapetata cu faina.
  7. Se adauga umplutura.
  8. Deasupra se adauga cea de-a doua foaie de aluat de placinta.
  9. Se inteapa cu furculita din loc in loc si se lasa placinta la cuptor circa 35-40 de minute.
  10. Pofta buna!

Placinta cu loboda

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Placinta cu loboda "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Placinta cu loboda - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.