Aluat de pizza cu branza de vaci - Retete Culinare

Aluat de pizza cu branza de vaci


Iti trebuie:
  • 250 g unt
  • 250-300 g faina
  • 250 g branza de vaci
  • putina sare
Pregatesti asa:
  1. Aluatul se face de pe o zi pe alta.
  2. Se framinta si se lasa 24 ore ia frigider.
  3. A doua zi se intinde o foaie intr-o tava mare si se aseaza deasupra garnitura aleasa, dupa gust.
  4. Pofta buna!

Aluat de pizza cu branza de vaci


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Aluat de pizza cu branza de vaci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Aluat de pizza cu branza de vaci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.