Pizza cu hering - Retete Culinare

Pizza cu hering


Pentru aluat iti trebuie:
  • 200 g faina
  • 130 g unt
  • 75-100 ml apa
  • 30 g drojdie
  • un galbenus
  • putina sare
Pentru umplutura iti trebuie:
  • un hering sarat
  • 100 g masline
  • 170 g cascaval ras
  • 200 g sunca sau jambon
  • 300 g rosii
  • 4 oua fierte tari
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Drojdia se desface intr-o ceasca cu putina apa calduta; se adauga o lingura de faina si galbenusul.
  2. Se lasa sa creasca la cald.
  3. Untul, tinut la temperatura camerei se farimiteaza si se freaca cu faina pana se obtine un amestec nisipos in care se toarna drojdia crescuta.
  4. Se framanta aluatul, apoi se formeaza o sfera care se acopera si se lasa sa creasca.
  5. Se intinde pe planseta o foaie rotunda cu diametrul egal cu cel al formei in care se va coace.
  6. Se asaza foaia, pe fundul cratitei, se unge cu ulei, se inteapa cu furculita ca sa creasca egal.
  7. Foaia de aluat pentru pizza, intinsa pe tava, se unge cu ulei, se inteapa cu furculita si se coace pe jumatate.
  8. Se desareaza heringul, se scurge, se taie in doua si se scot fileurile care se taie in cubulete.
  9. Sunca (jambonul ) se taie cubulete.
  10. Maslinele se curata de samburi.
  11. Foaia coapta pe jumatate se acopera cu cubuletele de heringi si masline, peste care se asaza rondele de oua si cubulete de sunca.
  12. Se pun apoi rondele de rosii si se presara cu cascaval ras, in care se amesteca putin piper.
  13. Se introduce in cuptor sa se coaca, inca 15 minute.
  14. Pofta buna!

Pizza cu hering


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pizza cu hering "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pizza cu hering - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.