Peste la gratar cu garnitura de ciuperci - Retete Culinare

Peste la gratar cu garnitura de ciuperci


Iti trebuie:
  • 6 pastravi
  • 500 g ciuperci
  • 1 kg cartofi
  • 2 linguri unt
  • 2 legaturi patrunjel verde
  • zeama de la 2 lamai
  • 350 g smantana
Pregatesti asa:
  1. Cureti bine pestele de solzi si de maruntaie, ii speli si ii stergi bine cu ajutorul unui prosop de bucatarie.
  2. Sarezi si piperezi pestele si il frigi la foc moderat pe gratarul incins si uns cu ulei.
  3. Dupa ce s-a fript, storci peste el zeama de lamaie.
  4. Fierbi cartofii si ii ibanusi in unt, adaugi ciupercile si mai lasi la foc mic.
  5. Cand este gata presari patrunjelul verde tocat marunt.
  6. Peste peste torni smantana si servesti cu garnitura de cartofi si ciuperci.
  7. Pofta buna!

Peste la gratar cu garnitura de ciuperci


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Peste la gratar cu garnitura de ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Peste la gratar cu garnitura de ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.