Friptura de vitel la cuptor - Retete Culinare

Friptura de vitel la cuptor


Iti trebuie:
  • 1,5 kg pulpa de vitel
  • unt
  • 300 ml supa concentrata din cuburi
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Cureti pulpe de vitel de pielite, o speli si o usuci bine cu un prosop absorbant de bucatarie.
  2. O sarezi si o piperezi si o asezi intr-o tava cu partea mai groasa in sus.
  3. Torni peste ea unt fierbinte, o dai la cuptor si o lasi pana cand se rumeneste frumos.
  4. La inceput lasi focul mai tare, iar cand e aproape gata torni in supa concentrata si o mai lasi la foc domol circa 45 de minute.
  5. Stropesti friptura din cand in cand cu sosul din tava.
  6. Pofta buna!

Friptura de vitel la cuptor



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Friptura de vitel la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Friptura de vitel la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.