Budinca de cartofi si carne tocata - Retete Culinare

Budinca de cartofi si carne tocata


Iti trebuie:
  • 1 kg cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 lingura ulei
  • 500 g carne tocata
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • 50 g unt
  • 50 g faina
  • 400-500 ml supa instant
  • 250 g smantana
  • 100 g cascaval ras
Pregatesti asa:
  1. Speli si fierbi cartofii in coaja circa 25 de minute.
  2. Cureti ceapa si o tai marunt.
  3. Incingi uleiul, rumenesti carnea tocata si ceapa, apoi condimentezi cu sare, piper si boia dulce.
  4. Separat topesti untul, adaugi faina si o rumenesti.
  5. Adaugi smantana si apoi treptat supa instant.
  6. Topesti cascavalul in acest amestec si condimentezi cu sare si piper.
  7. Scurgi cartofii, ii racesti si ii cureti de coaja.
  8. Daca sunt mici, ii tai in doua, iar daca sunt mai mari ii poti taia in patru.
  9. Asezi cartofii, carnea tocata si sosul intr-un vas, amesteci si bagi vasul in cuptorul incins, pentru circa 30 de minute.
  10. Pofta buna!

Budinca de cartofi si carne tocata



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Budinca de cartofi si carne tocata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Budinca de cartofi si carne tocata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.