Ciorba cu piept de vita - Retete Culinare

Ciorba cu piept de vita


Iti trebuie:
  • 700 g piept de vita
  • 1 os mare
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1/2 varza
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/2 sfecla rosie
  • 1 pastarnac
  • 1 telina
  • 5 cartofi
  • 1 litru bors
  • sare
  • piper
  • 1 cana smatana
  • leustean proaspat
  • marar
  • patrunjel
  • telina
  • 2 rosii
Pregatesti asa:
  1. Pui carnea si osul la fiert in apa rece, iei spuma care se formeaza si lasi sa fiarba circa 2 ore.
  2. Tai zarzavatul: morcovul rondele, ceapa taiata marunt, varza fideluta, patrunjelul, sfecla, pastarnacul, telina si rosiile le oparesti si le tai mai marunt.
  3. Cartofii ii tai cubulete.
  4. Fierbi separat borsul cu o ceapa.
  5. Dupa doua ore de fiert, scoti osul, il cureti  de maduva in ciorba si dupa 20 de minute adaugi zarzavatul.
  6. Lasi sa fiarba, iar la sfarsit adaugi borsul fiert, verdeata tocata si dregi cu smantana.
  7. Potrivesti gustul de sare si piper.
  8. Pofta buna!

Ciorba cu piept de vita


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba cu piept de vita "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba cu piept de vita - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.