Taitei cu cascaval si smantana - Retete Culinare

Taitei cu cascaval si smantana


Iti trebuie:
  • 400 g taitei
  • 50 g unt
  • 250 g smantana
  • 125 g cascaval ras
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
Pregatesti asa:
  1. Fierbi taieteii in apa cu putina sare.
  2. Amesteci intr-un castron smantana cu 100 g cascaval ras, sare si boia.
  3. Asezi intr-o forma jumatate din cantitatea de unt, rastomi taieteii scursi si ii acoperi cu cealalta jumatate din cantitatea de unt, lasand sa se topeasca la foc moderat, amestecand cu o furculita.
  4. Adaugi smantana amestecata deja cu celelalte ingrediente si restul de cascaval ras.
  5. Amesteci din nou si servesti dupa cateva minute.
  6. Pofta buna!

Taitei cu cascaval si smantana

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Taitei cu cascaval si smantana "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Taitei cu cascaval si smantana - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.