Tocanita de pui cu gutui - Retete Culinare

Tocanita de pui cu gutui


Iti trebuie:
  • 700 g piept de pui
  • 3 gutui
  • 3 linguri unt
  • 2 linguri zahar
  • 1/2 pahar cu vin alb
  • 1 ceapa
  • 1 lingura bulion
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Speli pieptul de pui si il tai cubulete.
  2. Ceapa o toci si o pui in untul fierbinte impreuna cu pieptul de pui.
  3. Acoperi vasul si il lasi la foc mic, amestecand din cand in cand ca sa nu se lipeasca ceapa si carnea.
  4. Dupa cateva minute torni apa calda atat cat sa cuprinda carnea, si lasi sa fiarba incet.
  5. Dupa o jumatate de ora pui sarea si zaharul ars (pe care il pregatesti intre timp) stins cu 3 linguri de apa.
  6. Gutuile pe care le cureti de coaja si samburi le tai felii, le rumenesti in unt si le pui peste carne.
  7. Cand totul este fiert pui bulionul, vinul si le pui la cuptor 10 minute.
  8. Pofta buna!

Tocanita de pui cu gutui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de pui cu gutui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita de pui cu gutui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.