Ciorba cu aripioare de pui - Retete Culinare

Ciorba cu aripioare de pui


Iti trebuie:
  • 10 aripi de pui
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 2 rosii
  • 200 g smantana
  • 1 ou
  • sare
  • 1 foaie de dafin
Pregatesti asa:
  1. Aripile le speli si le cureti bine.
  2. Intr-o cratita in care ai pus apa, calesti legumele taiate cubulete cu un praf de sare si 50 ml ulei.
  3. Pui aripioarele, calesti inca 10 minute si torni apa.
  4. Cand totul este fiert adaugi smantana batuta cu oul.
  5. In amestecul de smantana si ou pui si cateva linguri din supa, pentru a nu se taia.
  6. Pui acest amestec peste supa.
  7. Adaugi foaia de dafin si verdeata si tii supa acoperita timp de 20 de minute.
  8. Pofta buna!

Ciorba cu aripioare de pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba cu aripioare de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba cu aripioare de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.