Cotlete cu sos de smantana la cuptor - Retete Culinare

Cotlete cu sos de smantana la cuptor


Iti trebuie:
  • 10 felii de cotlet de porc
  • 120 g ulei
  • 100 g faina
  • 500 ml lapte
  • 2 oua
  • 150 g smantana
  • 150 g cascaval
  • 1 kg cartofi
  • sare
  • piper
  • pesmet
Pregatesti asa:
  1. Cureti cotletul de grasime, il speli si il sarezi.
  2. Fierbi cartofii in coaja, apoi ii tai cuburi mari.
  3. Razi cascavalul.
  4. Intr-o tava pui 70 ml ulei, 100 ml apa si rumenesti cotletul la cuptor.
  5. Intr-un vas cu 50 g ulei incins pui faina dizolvata in prealabil in 100 ml lapte rece.
  6. Adaugi restul de lapte si sosul format il fierbi 20 de minute, amestcand continuu, pentru a nu se forma cocoloase.
  7. Lasi sa se raceasca putin si amesteci cu ouale, piperul, cartofii, sarea si asezi intr- o tava unsa cu untura si tapetata cu pesmet.
  8. Deasupra torni smantana si presari cascaval ras.
  9. Pui tava la cuptor si lasi 30 de minute, la foc moderat.
  10. Pofta buna!

Cotlete cu sos de smantana la cuptor

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cotlete cu sos de smantana la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cotlete cu sos de smantana la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.