Pui cu sos de smantana - Retete Culinare

Pui cu sos de smantana


Iti trebuie:
  • 1 pui
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • piper boabe
  • sare
  • 80 g unt
  • 200 g smantana
  • 2 linguri faina
  • 20 g gelatina
  • 1 albus
Pregatesti asa:
  1. Speli bine puiul, il cureti si il pui la fiertin apa rece cu un praf de sare, impreuna cu legumele curatate si piperul boabe.
  2. Dupa ce au fiert, scoti carnea si o cureti de oase si pielite.
  3. Topesti untul intr-o tigaie, presari faina, in prealabil cernuta si amesteci bine.
  4. Torni treptat o cana cu supa de pasare si mixezi, mentinand vasul pe foc mediu.
  5. Cand s-a ingrosat sosul, adaugi smantana si omogenizezi.
  6. Treci fiecare bucata de carne prin sosul caldut si le asezi pe un platou stropit cu putina apa rece.
  7. Inmoi gelatina in 200 ml de supa rece, iar dupa 10 minute o topesti la bain-marie si o amesteci cu supa ramasa, in prealabil strecurata.
  8. Bati spuma albusul si il adaugi in supa, iar dupa 10 minute o strecori.
  9. Cand lichidul e rece, il torni peste bucatile de carne invelite in sos alb.
  10. Introduci vasele in frigider, pentru cateva ore.
  11. Pofta buna!

Pui cu sos de smantana


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pui cu sos de smantana "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pui cu sos de smantana - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.