Aperitiv colorat cu carne de curcan - Retete Culinare

Aperitiv colorat cu carne de curcan


Iti trebuie:
  • 800 g carne de curcan
  • 5 oua
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita cimbru
  • 2 ardei capia
  • sare
  • piper
  • 250 g unt
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de curcan, o cureti de eventuale pielite si o pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Fierbi carnea pana cand se patrunde usor.
  3. O scurgi si o dai prin masina de tocat.
  4. Freci spuma 150 g de unt si o amesteci cu piper, cimbru si boia dupa gust.
  5. Fierbi ouale tari, le cureti si separi galbenusurile.
  6. Zdrobesti galbenusurile cu furculita si le incorporezi in untul ramas.
  7. Tai marunt albusurile, patrunjelul si gogosarii.
  8. Pe o folie de celofan, intinzi in strat subtire, pasta cu unt si carne.
  9. Deasupra intinzi pasta cu galbenusuri, presari albusurile, patrunjelul si ardeii.
  10. Rulezi apoi strans si pastrezi rulada in frigider pentru cateva ore.
  11. Pofta buna!

Aperitiv colorat cu carne de curcan

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Aperitiv colorat cu carne de curcan "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Aperitiv colorat cu carne de curcan - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.