Aripioare pentru toti - Retete Culinare

Aripioare pentru toti


Iti trebuie:
  • 20 aripioare de pui
  • 3 oua
  • 250 ml lapte
  • 4 linguri faina
  • o lingurita oregano
  • 1 lingurita cimbrisor uscat
  • sare
  • piper
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
Pregatesti asa:
  1. Cureti aripile de pielita, le speli bine dupa care le stergi bine cu un proosp absorbant de bucatarie.
  2. Dezosezi aripioarele de pui.
  3. Dupa ce ai taiat tendoanele care mentin carnea pe capatul osului, impingi carnea catre celalalt capat al osului, pana cand carnea se aduna la acest capat.
  4. Presari aripioarele cu sare, piper si condimentele mentionate, dupa gust.
  5. Le treci prin ouale batute impreuna cu faina si laptele, apoi prin pesmet.
  6. Le prajesti in baie de ulei incins, pana cand se rumenesc frumos.
  7. Scoti aripioarele pe prosoape absorbante de bucatarie pentru a inlatura excesul de ulei.
  8. Pofta buna!

Aripioare pentru toti

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Aripioare pentru toti "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Aripioare pentru toti - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.