Chec cu pui si cascaval - Retete Culinare

Chec cu pui si cascaval


Iti trebuie:
  • 8 felii de paine prajita
  • 150 g cascaval
  • 250 g piept de pui afumat
  • 4 oua
  • 125 ml lapte
  • 60 g unt
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1/2 legatura marar
  • 1/2 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Stropesti cu lapte feliile de paine si le tai cubulete.
  2. Bati oaule ca pentru omleta cu un praf de sare.
  3. Toci marunt pieptul de pui fiert si o parte din cascaval.
  4. Cureti ceapa.
  5. Speli verdeata si o lasi sa se scurga.
  6. Toci marunt ceapa, mararul si patrunjelul.
  7. In ouale batute, adaugi cubuletele de cascaval, carne de pui tocata, painea, verdeata, ceapa, untul topit si piper dupa gust.
  8. Torni compozitia intr-o tava de chec pe care, in prealabil, ai tapetat-o cu hartie de copt.
  9. Presari deasupra cascavalul ras.
  10. Introduci tava in cuptorul preincalzit, la foc mediu si coci aperitivul timp de aproximativ 30-40 de minute.
  11. Pofta buna!

Chec cu pui si cascaval


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chec cu pui si cascaval "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chec cu pui si cascaval - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.