Ciorba cu pulpe de pui si usturoi - Retete Culinare

Ciorba cu pulpe de pui si usturoi


Iti trebuie:
  • 5-6 pulpe de pui
  • 2 foi de dafin
  • 2-3 boabe de coriandru
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • sare
  • 2 linguri ulei
  • 500 g gogosari murati
  • 6 catei de usturi
  • 1/2 legatura leustean
  • smantana
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pulpele de pui, le cureti de pielite si le pui la fiert in apa cu sare,  foile de dafin si boabele de coriandru.
  2. Cand pulpele au fiert, strecori supa si poti sa dezosezi pulpele.
  3. Cureti si tai legumele.
  4. Tai ceapa marunt.
  5. Dai morcovii pe razatoarea mare.
  6. Incingi uleiul intr-o cratita si calesti putin legumele.
  7. Stingi cu supa de pasare si lasi sa fiarba 5-10 minute, la foc mediu.
  8. Adaugi carnea, gogosarii taiati marunt, apoi usturoiul curatat si zdrobit.
  9. Stingi focul si presari leusteanul fin tocat.
  10. Servesti ciorba cu smantana.
  11. Pofta buna!

Ciorba cu pulpe de pui si usturoi

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba cu pulpe de pui si usturoi "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba cu pulpe de pui si usturoi - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.