Supa cu pipote de pui - Retete Culinare

Supa cu pipote de pui


Iti trebuie:
  • 20 pipote de pui
  • 2- 3 linguri unt
  • 250 ml lapte
  • 2-3 galbenusuri
  • 2-3 cepe
  • 2 morocvi
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita patrunjel uscat
Pregatesti asa:
  1. Pui pipotele la fiert in apa cu o lingurita de sare, dupa ce il prealabil le-ai spalat bine si le-ai indepartat pielitele.
  2. Indepartezi spuma formata ori de cate ori trebuie.
  3. Cureti morcovii, ii speli, ii tai si ii adaugi in oala dupa ce ai indepartat spuma de tot.
  4. Dupa 40 de minute, strecori supa si pasezi morcovii.
  5. Cureti ceapa si o tai marunt.
  6. Topesti intr-o oala 2 linguri de unt si calesti ceapa pana se inmoaie.
  7. Presari faina, omogenizezi rapid si stingi cu supa.
  8. Lasi sa fiarba 10 minute, amestecand ca sa nu se lipeasca de vas.
  9. Maruntesti pipotele in blender sau le tai marunt, cu cutitul.
  10. Le adaugi in oala impreuna cu galbenusurile batute cu lapte rece.
  11. Dupa cateva clocote, sarezi supa dupa gust.
  12. Servesti supa fierbinte presarata deasupra cu patrunjel uscat si cu crutoane.
  13. Pofta buna!

Supa cu pipote de pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Supa cu pipote de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Supa cu pipote de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.