Ciorba de pui cu galuste - Retete Culinare

Ciorba de pui cu galuste


Iti trebuie:
  • 500 g pulpe de pui
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1/2 telina
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/2 sflecla rosie mica
  • 2 cartofi
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1/2 legatura leustean
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • bors
  • 2-3 linguri bulion
Pentru galuste iti trebuie:
  • 70 g faina
  • 50 g unt
  • 60 g unt moale
  • 60 g cascaval ras
  • 2-3 oua
  • sare
  • piper
  • 1 lingura unt pentru uns tava
  • 1 lingura faina pentru uns tava
Pregatesti asa:
  1. Speli pulpele de pui si le pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Indepartezi spuma care se formeaza.
  3. In acest timp pregatesti galustele.
  4. Bati ouale cu un praf de sare, pana isi dubleaza volumul.
  5. Adaugi treptat cascavalul ras, untul moale, la temperatura camerei, faina, grisul, sare si piper dupa gust.
  6. Ungi si tapetezi o tava rotunda.
  7. Torni compozitia si o coci la foc mediu, in cuptorul preincalzit, pentru 12-15 minute.
  8. Dupa ce se raceste, decupezi diferite forme.
  9. Cand carnea a fiert, cureti si speli legumele, dupa care le dai pe razatoare.
  10. Calesti in ulei 4 linguri de legume, iar restul le pui la fiert.
  11. Dupa 15 minute, adaugi legumele calite, borsul prefiert, bulionul si galustele si mai lasi sa fiarba 3-5 minute.
  12. Cand e gata presari deasupra verdeata tocata marunt.
  13. Pofta buna!

Ciorba de pui cu galuste

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de pui cu galuste "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de pui cu galuste - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.