Tocanita cu piept de pui si mazare - Retete Culinare

Tocanita cu piept de pui si mazare


Iti trebuie:
  • 2 piepti de pui
  • 400 g ciupeci
  • 1 morcov
  • 4 linguri mazare
  • faina
  • 1 lingurita mustar
  • 1 rosie
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • cimbrisor
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 50 ml ulei
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pieptul de pui si il stergi bine cu un prosop de bucatarie.
  2. Tai carnea in fasii subtiri.
  3. Treci bucatile de carne prin faina si le prajesti in 50 ml ulei incins.
  4. Cureti si speli ciupercile si legumele.
  5. Tai ciupercile in felioare, morcovii rondele, iar ceapa marunt.
  6. Adaugi in tigaie, alaturi de pieptul de pui, ciupercile, morcovii, ceapa si boabele de mazare.
  7. Lasi sa fiarba la foc mediu, pana cand scade zeama lasata de ciuperci.
  8. Pui mustarul, sare si piper dupa gust.
  9. Tai rosia in felioare si o adaugi in sos, impreuna cu patrunjelul si cimbrisorul tocat fin.
  10. Pofta buna!

Tocanita cu piept de pui si mazare

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita cu piept de pui si mazare "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita cu piept de pui si mazare - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.