Pui si ciuperci in sos alb - Retete Culinare

Pui si ciuperci in sos alb


Iti trebuie:
  • 1 pui de 1,5 kg
  • 80-100 ml ulei
  • 1 lingura faina
  • 60 g unt
  • 400 g ciuperci
  • 2 morcovi
  • 1/2 telina
  • 2 cepe
  • piper
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Speli bine puiul si il tai in portii.
  2. Pui la fiert carnea de pui pe care ai portionat-o in apa cu sare si boabele de piper.
  3. Cureti si speli legumele si ciupercile si le adaugi in apa in care fierbe carnea.
  4. Indepartezi spuma care se formeaza.
  5. Dupa ce a fiert puiul, strecori zeama.
  6. Tai ciupercile in felii subtiri, pe care le calesti in uleiul incins, timp de 5-10 minute.
  7. Presari faina, amesteci energic ca sa nu se formeze cocoloase si stingi cu supa de carne.
  8. Pui carnea si le lasi sa mai fiarba putin.
  9. La sfarsitul fierberii, sarezi si condimentezi ciulamaua dupa gust, pui un cubulet de unt, acoperi vasul si stingi focul.
  10. Pofta buna!

Pui si ciuperci in sos alb

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pui si ciuperci in sos alb "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pui si ciuperci in sos alb - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.