Friptura de pui cu ciuperci la cuptor - Retete Culinare

Friptura de pui cu ciuperci la cuptor


Iti trebuie:
  • 1 pui
  • ulei
  • 150 g arpagic
  • 2 linguri faina
  • 1 capatana usturoi
  • 1 pahar vin rosu
  • 3 rosii
  • 300 g ciuperci
  • 125 g cascaval
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine puiul, il cureti si il usuci cu servetele de bucatarie.
  2. Condimentezi puiul cu sare si piper.
  3. Oparesti arpagicul.
  4. Cureti usturoiul, arpagicul si ciupercile.
  5. Tai usturoiul in fasii, pe lungime, ciupercile in felioare, iar rosiile decojite in cubulete.
  6. Prajesti putin puiul in putin ulei.
  7. Dupa ce carnea s-a rumenit usor, presari faina, adaugi usturoiul taiat pe lung, arpagicul si ciupercile, iar dupa 5 minute, rosiile zdrobite cu furculita si verdeata fin tocata.
  8. Dupa 4 minute, potrivesti de sare, torni vinul diluat cu apa si introduci vasul in cuptorul cald pentru 45 de minute.
  9. Servesti preparatul cald, peste care razi cascaval.
  10. Pofta buna!

Friptura de pui cu ciuperci la cuptor

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Friptura de pui cu ciuperci la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Friptura de pui cu ciuperci la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.