Frigarui din organe - Retete Culinare

Frigarui din organe


Iti trebuie:
  • 20 ficatei de puu
  • 500 g cascaval
  • 150 g limba afumata
  • 100 ml vin alb
  • 60 g unt
  • 200 g unt
  • ulei
Pentru sos iti trebuie:
  • 2 galbenusuri
  • 60 g faina
  • 60 g unt
  • 60 g parmezan
  • 500-600 ml lapte
  • nucsoara
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Mai intai pregatesti ingredientele necesare pentru frigarui.
  2. Speli ficatii de pui, ii cureti de pielite si ii lasi sa se scurga bine.
  3. Tai in bucati limba afumata, ficateii si cascavalul.
  4. Inabusi ficateii in unt topit, iar dupa ce s-au patruns, ii sarezi si ii stropesti cu vin.
  5. lei vasul de pe foc dupa ce s-a evaporat vinul si lasi sa se raceasca ficateii.
  6. Alternezi ficateii cu bucatile de limba si cascavalul, pe bete de bambus pentru frigarui.
  7. Pentru sosul bechamel, incalzesti laptele si presari in el nucsoara si sare.
  8. In alt vas, rumenesti faina in untul topit si torni cate putin lapte, amestecand energic pana la incorporare.
  9. Fierbi sosul 10 minute, pana se ingroasa.
  10. Dupa ce sosul s-a racit, il amesteci cu galbenusurile si parmezanul.
  11. Inmoi frigaruile in sos, apoi le treci prin pesmet si le prajesti in uleiul incins, la foc mediu.
  12. Le scoti pe servetele absorbante pentru a indeparta excesul de ulei.
  13. Pofta buna!

Frigarui din organe


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Frigarui din organe "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Frigarui din organe - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.