Tocanita de mazare cu aripioare - Retete Culinare

Tocanita de mazare cu aripioare


Iti trebuie:
  • 300 g mazare congelata
  • 12 aripioare de pui
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi rosii
  • 2 morcovi
  • 3 linguri ulei
  • 250 g rosii in bulion
  • 250 g fasole verde
  • 200 g porumb din conserva
  • sare
  • piper
  • 2 foi de dafin
  • 1 lingurita condiment pentru legume usctae
  • 1/2 legatura marar
Pregatesti asa:
  1. Pui aripioarele la fiert in apa rece cu sare si condimentul pentru legume uscate, dupa ce il prealabil le-ai spalat bine.
  2. Cureti legumele crude, le speli si le tai in cubulete.
  3. Scurgi fasolea din conserva si o tai in bastonase mai scurte sau in cubulete.
  4. Calesti in uleiul incins ceapa, ardeiul si aripioarele pe jumatate scurse.
  5. Amesteci usor, pentru ca legumele sa se patrunda pe toate partile.
  6. Dupa cateva minute, stingi cu supa in care au fiert aripioarele, pui mazarea si continui fierberea.
  7. Dupa 15-20 de minute, adaugi rosiile, fasolea, porumbul scurs si spalat, piper si sare dupa gust.
  8. Lasi sa mai dea in cateva clocote, iar la sfarsit presari marar fin tocat.
  9. Pofta buna!

Tocanita de mazare cu aripioare


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de mazare cu aripioare "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita de mazare cu aripioare - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.