Ciupercute umplute cu piept de pui - Retete Culinare

Ciupercute umplute cu piept de pui


Iti trebuie:
  • 16 ciuperci mari
  • 400 g piept de pui dezosat
  • 1 ceapa
  • 4 linguri ulei
  • 3 catei de usturoi
  • 8 linguri cascaval ras
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli pieptul de pui, il cureti de pielite si il pui la fiert in apa rece cu sare.
  2. Dupa ce a fiert pieptul de pui, il scurgi si il toci marunt.
  3. Cureti si speli ciupercile, usturoiul si ceapa.
  4. Desprinzi piciorusele de palariutele ciupercilor.
  5. Tai marunt ceapa si piciorusele ciupercilor si le calesti in 3 linguri de ulei.
  6. Adaugi carnea tocata, usturoiul pisat, sare si piper dupa gust si le lasi pentru cateva minute la foc mic, sa se intrepatrunda aromele.
  7. Asezi ciupercile intr-o tava unsa cu uleiul ramas, le umpli cu compozitia, presari deasupra cascaval ras si le coci in cuptorul preincalzit, la foc mediu, timp de 25 de minute.
  8. Pofta buna!

Ciupercute umplute cu piept de pui


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciupercute umplute cu piept de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciupercute umplute cu piept de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.