Rulouri de pui umplute cu legume - Retete Culinare

Rulouri de pui umplute cu legume


Iti trebuie:
  • 2 piepti de pui dezosat
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 50 g telina
  • 4 catei de usturoi
  • 400 g ciuperci
  • 1 ardei gras
  • sare
  • piper
  • ierburi de provence
  • 2 linguri sos worchester
  • ulei de masline
  • cateva fire de patrunjel verde
  • 24 felii subtiri de kaizer
  • 3 boabe de piper
  • 100 ml vin alb sec
Pregatesti asa:
  1. Speli pieptul de pui si il cureti de pielite.
  2. Dupa ce l-ai spalat il stergi bine cu servete de bucatarie.
  3. Tai pieptul in 4 felii pe care le subtiezi cu ajutorul ciocanului pentru snitele, le presari cu sare si condimente si le pastrezi la rece pana prepari umplutura.
  4. Cureti si speli legumele si ciupercile.
  5. Tai julien ceapa rosie, ardeiul, ciupercile si usturoiul in 50 ml ulei incins, calesti legumele si ciupercile pana se inmoaie, iar la sfarsit le stropesti cu sosul worcester, le sarezi, le condimentezi dupa gust si presari patrunjelul fin tocat.
  6. Pe fiecare felie de carne, asezi cate 3 felii de kaizer si cate doua lingurite de legume calite.
  7. Strangi capetele, formand o punguta pe care o prinzi cu 2-3 scobitori, ca sa nu se desfaca.
  8. Asezi pungutele una langa alta, intr-o forma inalta, pentru chec, le stropesti cu ulei de masline si torni vinul diluat cu apa.
  9. Presari boabe de piper, ierburi de Provence si felioare de usturoi si introduci forma in cuptor 1/2 ora, pana cand carnea se rumeneste usor.
  10. Pofta buna!

Rulouri de pui umplute cu legume

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulouri de pui umplute cu legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulouri de pui umplute cu legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.