Friptura cu sos acrisor - Retete Culinare

Friptura cu sos acrisor


Iti trebuie:
  • 1 pui
  • 1 ardel gras rosu
  • 1 ardel gras galben
  • 1 lamaie
  • 1 portocala mare
  • 1 lingura susan
  • 80 ml ulei
  • 150 ml vin alb
  • 2 linguri mustar cu hrean
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli puiul si il usuci cu servetele de bucatarie.
  2. Ungi puiul cu ulei in interior.
  3. Mixezi mustarul cu doua linguri de ulei.
  4. Cureti ardeii si ii tai in fasii inguste.
  5. Asezi puiul intr-un vas termorezistent, pe un pat de ardei.
  6. Il ungi cu amestecul de mustar si il presari cu seminte de susan.
  7. Asezi de jur-imprejur rondele de lamai si portocale, torni 100 ml apa si introduci vasul in cuptor, la foc mediu, pentru 1 ora.
  8. Din cand in cand, il stropesti cu sosul format in tava.
  9. Cand carnea s-a inmuiat, stropesti puiul cu vinul alb si il mai lasi 5 minute in cuptor, la foc mic.
  10. Pofta buna!

Friptura cu sos acrisor

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Friptura cu sos acrisor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Friptura cu sos acrisor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.