Mancarica cu legume si piept de pui - Retete Culinare

Mancarica cu legume si piept de pui


Iti trebuie:
  • 2 piepti de pui dezosat
  • 2 cepe
  • 5 linguri porumb din conserva
  • 1 ardei iute
  • 4 catei de usturoi
  • 200 ml vin alb
  • 3 linguri ulei
  • 4 linguri pasta de tomate
  • 1 varf cutit busuioc uscat
  • 1/2 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita rozmarin maruntit
  • condimente pentru carne de pui
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de pui si o tai in fasii.
  2. Presari fasiile din piept de pui cu condimente.
  3. Intre timp, cureti si speli legumele, dupa care le tai marunt.
  4. Dupa 10-15 minute, prajesti fasiile in ulei, intorcandu-le pe ambele parti.
  5. Le scoti pe o farfurie si, in uleiul ramas, calesti ceapa si ardeiul iute.
  6. Stingi cu vinul, pui din nou in vas bucatile de carne, adaugi piper, busuioc si rozmarin si torni apa fierbinte, cat sa acopere carnea.
  7. Lasi sa fiarba la foc mic, pentru aproximativ 45 de minute.
  8. Dupa ce carnea a fiert, adaugi pasta de tomate, porumbul, boiaua, usturoiul pisat si lasi sa mai dea in cateva clocote.
  9. Pofta buna!

Mancarica cu legume si piept de pui



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mancarica cu legume si piept de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Mancarica cu legume si piept de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.