Rata pe pat de varza - Retete Culinare

Rata pe pat de varza


Iti trebuie:
  • o rata
  • 1 varza acra
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita piper boabe
  • 3 foi de dafin
  • 3 linguri bulion
  • 2-3 linguri untura
  • sare
  • marar
Pregatesti asa:
  1. Speli bine rata si o cureti de eventuale pene.
  2. Pui rata la fiert intr-o oala cu apa rece si sare.
  3. Indepartezi spuma si lasi sa fiarba la foc mic, timp de 25 minute.
  4. Intre timp, toci varza fideluta si o freci cu putina sare.
  5. Amesteci varza cu marar si cimbru uscat maruntit, bulion, zeama de carne, piper si foi de dafin.
  6. Ungi tava cu untura, asezi varza in strat uniform, iar deasupra pui rata unsa cu untura si presarata cu sare si condimente.
  7. Introduci tava in cuptorul preincalzit, la foc mic, aproximativ 1 ora, o ora jumatate, in functie de cat de mare este rata.
  8. Periodic, scoti tava si stropesti pasarea cu supa.
  9. Pofta buna!

Rata pe pat de varza

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rata pe pat de varza "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rata pe pat de varza - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.