Gogonele murate umplute cu pui - Retete Culinare

Gogonele murate umplute cu pui


Iti trebuie:
  • 1 piept de pui
  • 15 gogonele murate
  • 100 g orez
  • 1 ceapa
  • 600 ml supa de pui
  • 20 g bulion
  • cimbru
  • piper
  • 1 lingura untura
Pregatesti asa:
  1. Tii cateva minute gogonele in apa rece pentru a mai inlatura din gustul prea sarat.
  2. Tai cate un capacel gogonelelor, le scoti miezul si le lasi sa se scurga cu gura in jos.
  3. Alegi orezul, il speli si il fierbi pe jumatate, in 200 ml supa de pasare.
  4. Treci carnea prin masina de tocat.
  5. Cureti ceapa, o tai marunt si o calesti in untura.
  6. Stingi cu supa de pasare, adaugi carnea, iar dupa ce si-a schimbat culoarea, pui orezul pe jumatate fiert, torni 200 ml de supa si completezi cu apa cat sa se fiarba complet umplutura.
  7. Cand sosul amestecului a scazut, sarezi si condimentezi dupa gust.
  8. Cu aceasta compozitie umpli patlagelele verzi, pui fiecarei gogonele capacelul, le asezi intr-o cratita in care ai turnat supa si le introduci in cuptor, la foc mediu, pentru 30 de minute.
  9. Pofta buna!

Gogonele murate umplute cu pui



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Gogonele murate umplute cu pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Gogonele murate umplute cu pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.