Ciorba pescarului - Retete Culinare

Ciorba pescarului


Iti trebuie:
  • 1 kg crap
  • 2 fire de praz
  • 2-3 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 4 rosii
  • 1 l bors
  • 1 legatura leustean
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 foaie de dafin
  • 150 g smantana
Pregatesti asa:
  1. Cureti pestele de solzi si de intestine, il speli bine cu apa si il portionezi.
  2. Il pui sa fiarba in apa clocotita, cu sare, piper boabe si foile de dafin, pentru 10 minute, la foc mic.
  3. Separat fierbi borsul si indepartezi spuma.
  4. Cureti legumele, le speli si le tai cubulete.
  5. In 3 litri de apa, fierbi legumele la foc mic, adaugandu-le in urmatoarea ordine: morcovii, ardeii, prazul, ceapa, iar dupa 10 minute, rosiile decojite si maruntite.
  6. Continui fierberea in oala acoperita cu un capac, iar dupa 5 minute, adaugi pestele si sare dupa gust.
  7. Acresti ciorba dupa gust si stingi focul.
  8. Presari leustean proaspat tocat in fiecare portie si servest cu smantana.
  9. Pofta buna!

Ciorba pescarului

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba pescarului "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba pescarului - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.