Oua festive umplute cu ton - Retete Culinare

Oua festive umplute cu ton


Iti trebuie:
  • 12 oua
  • 1 conserva ( 200 g ) ton in suc propriu
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1 castravete in otet
  • 1 lingura mustar
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 2 fire de marar
  • 2 fire de patrunjel
  • 2 linguri maioneza
  • piper negru
  • 1 varf cutit boia dulce
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Pui oaule la fiert in apa rece cu sare si le lasi sa fiarba pana cand acestea devin tari.
  2. Dupa ce au fiert, le pui in apa rece si le decojesti.
  3. Le tai in jumatate pe lungime si le scoti galbenusurile cu grija, ca sa ramana albusul intreg.
  4. Cureti ceapa verde si o tai in rondele fine.
  5. Speli verdeata, o usuci intre servete si o toci marunt.
  6. Tai castravetele in cubulete.
  7. Pui intr-un castron galbenusurile fierte si zdrobite, mustarul, ceapa, verdeata, castravetele, maioneza, zeama de lamaie, boiaua si tonul bine scurs.
  8. Amesteci totul bine, cu o furculita, pana obtii o pasta omogena, pe care o sarezi si condimentezi dupa gust.
  9. Cu aceasta pasta umpli albusurile si le asezi pe un platou.
  10. Le poti servi dupa ce le-ai pastrat macar 20 de minute la rece.
  11. Pofta buna!

Oua festive umplute cu ton

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Oua festive umplute cu ton "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Oua festive umplute cu ton - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.