Ciorba de salau - Retete Culinare

Ciorba de salau


Iti trebuie:
  • 1 salau ( 1-1,5 kg )
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 ardel gras rosu
  • 1 ardel gras galben
  • 4 rosii mici
  • 4 cartofi
  • 2 linguri otet
  • 1 legatura leustean
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
Pentru mujdei iti trebuie:
  • 1 capatana usturoi
  • ulei
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Cureti pestele de solzi si intestine si il speli bine.
  2. Dupa ce l-ai spalat il portionezi in functie de cati oameni vor fi la masa.
  3. Intr-un ceaun mare, pui la fiert 3 litri de apa.
  4. Cureti si speli legumele.
  5. Tai in sferturi cartofii, ardeii in fasii, crestezi ceapa si morcovul.
  6. Fierbi legumele timp de 10 minute, apoi adaugi pestele portionat si rosiile taiate.
  7. Dupa ce au fiert timp de 15 minute la foc mic, sarezi si condimentezi ciorba dupa gust.
  8. Presari verdeata fin tocata si torni otetul.
  9. Intre timp, cureti usturoiul, il zdrobesti si il freci cu uleiul, turnandu-l picatura cu picatura.
  10. Servesti ciorba cu mujdei de usturoi.
  11. Pofta buna!

Ciorba de salau


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de salau "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de salau - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.