Pasta de peste afumat - Retete Culinare

Pasta de peste afumat


Iti trebuie:
  • 1 macrou afumat
  • 1 cutie ton in ulei
  • 80 g unt
  • sare
  • piper
  • paine
  • 1 lamaie
  • 1 ceapa
Pregatesti asa:
  1. Cureti de piele si oase pestele afumat si il tai bucati.
  2. Scurgi uleiul din conserva de peste.
  3. Amesteci tonul cu pestele afumat, mustarul si zeama de lamaie.
  4. Freci spuma untul moale, la temperatura camerei.
  5. In pasta de peste, incorporezi treptat untul si ceapa curatata si taiata marunt.
  6. Sarezi si condimentezi pasta dupa gust.
  7. Decorezi dupa preferinte.
  8. Pofta buna!

Pasta de peste afumat


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pasta de peste afumat "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pasta de peste afumat - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.