Pangasius pane cu cascaval - Retete Culinare

Pangasius pane cu cascaval


Iti trebuie:
  • 6 fileuri de pangasius
  • 12 felii subtiri de cascaval
  • 12 felii de sunca
  • sare
  • piper
  • zeama de lamaie
  • 3-4 linguri faina
  • 4 oua
  • 6 linguri pesmet
  • ulei pentru prajit

Pregatesti asa:

  1. Speli bine fileul de pangasius, il cureti de pielite si il stergi cu un servet de bucatarie.
  2. Le pui intre doua folii si le bati usor, cu ciocanul pentru snitele, ca sa se subtieze si sa-si mareasca suprafata.
  3. Tai snitelul de peste in doua pentru ca e prea mare.
  4. Feliile le stropesti cu zeama de lamaie si le presari cu sare si piper.
  5. Le lasi 1/2 ora in frigider.
  6. Intre fiecare doua bucati de file, pui cate o felie de sunca si una de cascaval.
  7. Prinzi fileurile cu scobitori si treci pachetele prin faina, apoi prin ou batut cu sare si piper si prin pesmet.
  8. Le prajesti in ulei incins, timp de 3-5 minute, dupa care, ca sa se patrunda si sa nu se arda pesmetul, reduci intensitatea focului.
  9. Pofta buna!

Pangasius pane cu cascaval



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pangasius pane cu cascaval "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii  Pangasius pane cu cascaval - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.