Bors cu aripioare de pui - Retete Culinare

Bors cu aripioare de pui


Iti trebuie:
  • 8 aripi de pui
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 1/2 telina
  • 1 l bors
  • 1 lingura condiment din legume uscate
  • 2 oua
  • 3 linguri smantana
  • 1 lingura tarhon tocat
Pregatesti asa:
  1. Speli bine aripile de pui si le pui la fiert intr-o oala cu apa rece si sare.
  2. Spumezi ori de cate ori este necesar.
  3. Cureti si speli legumele.
  4. Cand carnea e pe jumatate fiarta, adaugi legumele.
  5. Fierbi borsul intr-un vas separat.
  6. Cand toate au fiert, torni borsul, adaugi condimentul din legume uscate si tarhonul si lasi sa mai dea in cateva clocote.
  7. Intr-un bol freci galbenusurile impreuna cu smantana, folosind un tel.
  8. Torni cate putina supa si amesteci incontinuu.
  9. Iei ciorba de pe foc si torni amestecul cu smantana in fir subtire.
  10. Acoperi cu un capac ciorba dreasa si o servesti dupa 10 minute.
  11. Pofta buna!

Bors cu aripioare de pui


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bors cu aripioare de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bors cu aripioare de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.