Tocanita cu ciuperci si piept de curcan - Retete Culinare

Tocanita cu ciuperci si piept de curcan


Iti trebuie:
  • 700 g piept de curcan dezosat
  • 400 g ciuperci
  • 200 g mazare
  • 1 ardei gras
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 linguri sos de soia
  • 200 g fasole verde
  • 30 g seminte de susan
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Tai pieptul de curcan in cubulete si il pui la calit in ulei, timp de 20 de minute.
  2. Adaugi din cand in cand foarte putina apa.
  3. Intre timp, cureti si speli legumele.
  4. Tai ciupercile in felioare, fasolea in bastonase, iar ardeii in cubulete.
  5. Scoti bucatile de carne pe o farfurie si, in uleiul ramas, calesti putin ciupercile, mazarea, fasolea si ardeii.
  6. Dupa ce legumele se inmoaie, le stropesti cu sosul de soia si le presari cu sare si piper dupa gust.
  7. Rumenesti semintele de susan intr-o tigaie fara ulei.
  8. Asezi pe un platou legumele, iar deasupra pui bucatile de carne si presari semintele de susan.
  9. Pofta buna!

Tocanita cu ciuperci si piept de curcan


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita cu ciuperci si piept de curcan "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita cu ciuperci si piept de curcan - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.