- Pagina Principala
- Retete cu legume
- Retete de Tocanite
- Tocanita cu ciuperci si piept de curcan
Tocanita cu ciuperci si piept de curcan
- Prezentata de: Florescu Mihaela
- » Cartea De Bucate : Retete de Tocanite
- » Fara nota
- » Data: 17/02/2012
Iti trebuie:
- 700 g piept de curcan dezosat
- 400 g ciuperci
- 200 g mazare
- 1 ardei gras
- 3 linguri ulei de masline
- 2 linguri sos de soia
- 200 g fasole verde
- 30 g seminte de susan
- sare
- piper
- Tai pieptul de curcan in cubulete si il pui la calit in ulei, timp de 20 de minute.
- Adaugi din cand in cand foarte putina apa.
- Intre timp, cureti si speli legumele.
- Tai ciupercile in felioare, fasolea in bastonase, iar ardeii in cubulete.
- Scoti bucatile de carne pe o farfurie si, in uleiul ramas, calesti putin ciupercile, mazarea, fasolea si ardeii.
- Dupa ce legumele se inmoaie, le stropesti cu sosul de soia si le presari cu sare si piper dupa gust.
- Rumenesti semintele de susan intr-o tigaie fara ulei.
- Asezi pe un platou legumele, iar deasupra pui bucatile de carne si presari semintele de susan.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita cu ciuperci si piept de curcan "
Va dorim " Pofta Buna ".