Desert cu fulgi de ovaz - Retete Culinare

Desert cu fulgi de ovaz


Iti trebuie:
  • 400-500 g fulgi de ovaz
  • 2 linguri cacao
  • 5 linguri miere
  • 1 cana apa
  • 4 linguri nuca
  • 2 linguri fructe deshidratate
  • 100 g nuca de cocos
  • 1 lingura ulei
Pregatesti asa:
  1. Inmoi fulgii de ovaz in apa calda indulcita cu miere.
  2. Dupa 10-15 minute sau dupa ce ai constatat ca fulgii au absorbit toata apa, amesteci pasta obtinuta cu praful de cacao, nuca macinata si fructele deshidratate maruntite cu cutitul.
  3. Omogenizezi compozitia.
  4. Iti ungi mainile cu uleiul si modelezi cate 1 lingurita de compozitie sub forma unor sfere de marimea unor nuci, pe care le rostogolesti prin nuca de cocos.
  5. Pofta buna!

Desert cu fulgi de ovaz


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Desert cu fulgi de ovaz "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Desert cu fulgi de ovaz - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.