Pasta aperitiv de naut - Retete Culinare

Pasta aperitiv de naut


Iti trebuie:
  • 400 g naut in conserva
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingurita seminte de chimen macinata
  • 1 lingurita coriandru macinat
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingurita sare
  • 40 g pasta de susan
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 ardei capia
  • sare
  • 1 lamaie
Pregatesti asa:
  1. Coci ardeii capia foarte bine, il lasi sa se raceasca si il cureti de coaja , seminte si cotor.
  2. Presari deasupra lor putina sare si ii lasi cateva minute.
  3. Intre timp scurgi in strecuratoare boabele de naut din conserva si le treci prin jet de apa rece.
  4. Mixezi in robotul de bucatarie boabele de naut pe care le-ai scurs, uleiul de masline, pasta de susan, zeama de lamaie, condimentele, ardeiul si usturoiul curatat.
  5. Rezulta o pasta fina, pe care o sarezi dupa gust.
  6. Pui pasta in boluri si o decorezi cu boia si felii de lamaie.
  7. Pofta buna!

Pasta aperitiv de naut


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pasta aperitiv de naut "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pasta aperitiv de naut  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.