Tocanita cu pipote si inimioare de pui - Retete Culinare

Tocanita cu pipote si inimioare de pui


Iti trebuie:
  • 250 g pipote de pui
  • 250 g inimi de pui
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi rosii
  • 4 rosii
  • 1 vanata mica
  • 80 g unt
  • 1 ceasca supa de carne
  • sare
  • piper
  • verdeata tocata marunt
Pregatesti asa:
  1. Cureti pipotele si inimioarele de pui, le speli si le inabusi in unt, impreuna cu ceapa tocata marunt.
  2. Dupa ce s-au prajit putin, adaugi ardeii taiati cat mai subtire, supa de carne si putina sare.
  3. Acoperi si fierbi pana cand se inmoaie bine toate ingredientele.
  4. Coci vanata, o cureti, o lasi sa se scurga de zeama amara, o rupi in fasii si o adaugi in tocanita, impreuna cu rosiile fierte si trecute prin sita.
  5. Potrivesti mancarea de sare si piper si o dai la cuptor sa scada.
  6. Scoti tocanita din cuptor si presari deasupra verdeata tocata marunt.
  7. Pofta buna!

Tocanita cu pipote si inimioare de pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita cu pipote si inimioare de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita cu pipote si inimioare de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.