Strudel cu verdeata si ciuperci - Retete Culinare

Strudel cu verdeata si ciuperci


Iti trebuie:
  • 2 linguri unt
  • 1 ceapa
  • 12 ciuperci
  • 2 catei de usturoi
  • 1 paharel vin alb
  • 150 g telemea de oaie ( sau cascaval )
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 1 lingura marar verde tocat
  • 1 lingura cozi de ceapa verde tocata
  • sare
  • piper
  • 400 g foi de placinta
Pregatesti asa:
  1. Cureti si speli bine legumele.
  2. Calesti in unt ceapa taiata marunt si usturoiul pisat.
  3. Cand ceapa incepe sa se ingalbeneasca, adaugi ciupercile taiate in felii subtiri si vinul.
  4. Lasi vasul pe foc potrivit pana cand se inmoaie ciupercile, apoi il dai deoparte si lasi sa se raceasca.
  5. Dupa ce amestecul s-a racit, adaugi branza rasa si ierburile, amesteci si potrivesti de sare si piper.
  6. Suprapui 5-6 foi de placinta unse cu ulei, torni amestecul cu ciuperci si rulezi.
  7. Pui strudelul intr-o tava de chec tapetata cu folie de copt si dai la cuptor pentru 15-20 de minute.
  8. Pofta buna!

Strudel cu verdeata si ciuperci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Strudel cu verdeata si ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Strudel cu verdeata si ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.