Piept de rata cu varza la cuptor - Retete Culinare

Piept de rata cu varza la cuptor


Iti trebuie:
  • 1 kg varza acra
  • 1 piept de rata
  • 200 g kaizer
  • 2 cepe
  • 200 ml supa instant de pasare
  • 250 g smantana
  • 2 oua
  • 1 lingura untura
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • chimen
Pregatesti asa:
  1. Cureti ceapa, o speli bine si o toci marunt.
  2. Intre timp, tai kaiserul bucatele si il calesti in untura, apoi il scoti.
  3. Calesti ceapa in grasimea de la kaiser.
  4. Tai fideluta varza si o pui peste ceapa.
  5. Torni supa si lasi sa fiarba 10 minute.
  6. Amesteci ouale cu smantana, condimentezi cu sare, piper si chimen.
  7. Amesteci varza cu bucatile de kaiser si apoi cu amestecul de oua, pui apoi varza intr-o forma unsa si o dai la cuptorul preincalzit pentru 30 de minute.
  8. Speli carnea, o stergi cu un servet si o prajesti in untura.
  9. Scoti pieptul de rata, il condimentezi si il tai felii mai mari.
  10. Servesti pe farfurie varza, iar deasupra ei pui felii de carne si presari patrunjel verde.
  11. Pofta buna!

Piept de rata cu varza la cuptor

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de rata cu varza la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piept de rata cu varza la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.