Prajitura cu nuca si frisca - Retete Culinare

Prajitura cu nuca si frisca


Pentru blat iti trebuie:
  • 6 albusuri de ou
  • 6 linguri zahar
  • 1 lingura ulei
  • 2-3 linguri faina
  • 2 linguri pesmet
  • 175 g nuca macinata
  • 200 g ciocolata tartinabila la borcan
  • 1 lingurita praf de copt
  • 200 g biscuiti simpli
Pentru crema iti trebuie:
  • 6 galbenusuri
  • 1 cana de zahar
  • 500 ml lapte
  • 1 budinca de vanilie
  • 3 linguri faina
  • 150 g ciocolata
  • 200 g margarina
  • 300 ml frisca
Pregatesti asa:
  1. Bati albusurile cu zaharul, adaugi uleiul, faina, pesmetul, praful de copt si torni compozitia intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt.
  2. Presari compozitia cu nuca tocata si dai la cuptor.
  3. Ungi blatul cu ciocolata tartinabila.
Pregatesti asa:
  1. Din lapte, galbenusuri, budinca, zahar si faina, fierbi crema. Lasi sa se raceasca si o imparti in doua.
  2. O parte o lasi asa simpla, iar in cealalta parte, pui ciocolata topita.
  3. Margarina o imparti in doua, prima parte o adaugi in crema galbena, a doua parte in crema de ciocolata.
  4. Peste blatul cu ciocolata tartinabila, pui crema galbena si acoperi cu un strat de biscuiti trecuti prin lapte indulcit cu zahar vanilat.
  5. Peste ei pui stratul de crema de ciocolata.
  6. Decorezi prajitura cu frisca batuta.
  7. Pofta buna!

Prajitura cu nuca si frisca

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Prajitura cu nuca si frisca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Prajitura cu nuca si frisca" Prajitura cu nuca si frisca - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
papara Nota: Retete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota Maxima Fara nota
nu inteleg cum trebuie facut cind sw pune crema de ciocolata pt blat inainte de copt sau dupa




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.