Batoane de cocos invelite in ciocolata - Retete Culinare

Batoane de cocos invelite in ciocolata


Iti trebuie:
  • 200 g nuca de cocos
  • 150 g lapte praf
  • 50 g zahar cu aroma de vanilie
  • 300 g lapte condensat
  • 200 g ciocolata cu lapte
  • 150 g ciocolata amaruie
Pregatesti asa:
  1. Amesteci nuca de cocos cu laptele praf si zaharul pudra.
  2. Adaugi laptele condensat si amesteci bine pana obtii o pasta cu o consistenta potrivita.
  3. Faci din aceasta pasta batoane pe care le pui in congelator 20 de minute.
  4. Intre timp, topesti cele doua tipuri de ciocolata impreuna la bain-marie.
  5. Dupa 15 minute, scoti formele de la rece si le ungi cu ciocolata topita.
  6. Dai din nou formele la rece, pana cand se intareste ciocolata.
  7. Pofta buna!

Batoane de cocos invelite in ciocolata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Batoane de cocos invelite in ciocolata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Batoane de cocos invelite in ciocolata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.