Tocanita cu ciuperci si slaninuta - Retete Culinare

Tocanita cu ciuperci si slaninuta


Iti trebuie:
  • 16 ciuperci
  • 10 felii de slanina afumata
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Cureti ciupercile , le speli bine si le pui la fiert intr-o oala cu apa rece si un praf de sare.
  2. Dupa ce au fiert, le scurgi bine si le tai in doua sau in patru, in functie de marimea lor.
  3. Pui intr-o tigaie la prajit, alternativ, un rand de slanina, unul de ciuperci, unul de slanina, altul de ciuperci.
  4. Pui deasupra un capac si lasi 15 minute, pana cand slanina se topeste, iar ciupercile lasa zeama, formand un sos in care le lasi sa clocoteasca.
  5. Sarezi si piperezi tocanita dupa gust.
  6. Pofta buna!

Tocanita cu ciuperci si slaninuta


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita cu ciuperci si slaninuta "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita cu ciuperci si slaninuta - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.