Ciorba cu carnaciori oltenesti - Retete Culinare

Ciorba cu carnaciori oltenesti


Iti trebuie:
  • 4 carnaciori oltenesti
  • 1 os de vita
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • 1-2 legaturi tarhon
  • 1 lingura mare de orez
  • 250 g iaurt gras
  • 1 ou
  • 1 lingurita faina
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Speli bine osul de vita si il pui la fiert intr-un vas cu apa rece si sare.
  2. Dupa ce au fiert, scoti oasele si pui in zeama ramasa legumele tocate marunt.
  3. Cand sunt fierte si acestea, pui orezul fiert separat si carnatii prajiti in ulei.
  4. Amesteci faina cu oul si iaurtul,torni cateva linguri de ciorba fierbinte si omogenizezi, iar mai apoi adaugi acest amestec in ciorba putin cate putin, continuand sa amesteci, adaugi tarhonul si mai dai ciorba intr-un clocot.
  5. Pofta buna!

Ciorba cu carnaciori oltenesti


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba cu carnaciori oltenesti "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba cu carnaciori oltenesti - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.