Prajitura Daciana - Retete Culinare

Prajitura Daciana


Pentru blat iti trebuie:
  • 250 ml lapte
  • 250 ml zahar brun
  • 100 g unt topit
  • 250-300 g faina
  • 2 oua
  • 1 praf de copt
  • 200 g fructe confiate
Pentru sos iti trebuie:
  • 200 g zahar brun
  • 100 g unt taiat in cubulete mici
  • 350 ml apa fierbinte
Pregatesti asa:
  1. Intr-un bol pui faina pe care ai amestecat-o bine cu praful de copt.
  2. Adaugi zaharul peste faina si praful de copt.
  3. Intr-un alt recipient, amesteci laptele cu ouale batute bine si cu untul topit si torni peste amestecul de faina cu zahar si praf de copt.
  4. Pui fructele confiate maruntite si le amesteci.
  5. Torni compozitia intr-un vas tapetat cu unt.
  6. Deasupra, presari zaharul brun pe toata suprafata blatului, untul ras si apa fierbinte.
  7. Introduci tava in cuptor.
  8. Pofta buna!

Prajitura Daciana


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Prajitura Daciana "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Prajitura Daciana - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.