Chec cu migdale si miere - Retete Culinare

Chec cu migdale si miere


Iti trebuie:
  • 6 oua
  • 120 g migdale macinate
  • 80 g zahar
  • 100 g miere
  • 1/2 lingurita amoniac
  • 1/2 lamaie
  • 100 g unt
  • 60 g stafide
  • 250-300 g faina
Pregatesti asa:
  1. Freci galbensurile cu mierea si zaharul.
  2. Amesteci pana cand s-a topit zaharul in totalitate.
  3. Adaugi migdalele macinate, stafidele si untul inmuiat pe foc.
  4. Omogenizezi si lasi deoparte.
  5. Separat, bati albusurile spuma tare, peste ele pui faina in ploaie, amesteci cele doua compozitii, omogenizezi, amestecand incet si adaugi un praf de copt sau amoniac, stins cu zeama de la o jumatate de lamaie.
  6. Razi coaja de lamaie peste compozitie.
  7. Pui compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu faina.
  8. Introduci tava in cuptorul fierbinte si coci checul la foc potrivit, dupa ce au stat la foc iute un sfert de ora.
  9. Cand e gata presari deasupra checul cu zahar pudra.
  10. Pofta buna!

Chec cu migdale si miere


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chec cu migdale si miere "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Chec cu migdale si miere" Chec cu migdale si miere - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Auth Nota: Retete de Checuri - Nota MaximaRetete de Checuri - Nota MaximaRetete de Checuri - Nota MaximaRetete de Checuri - Nota MaximaRetete de Checuri Fara nota
Foarte interesanta pruopnerea ta si sunt sigura ca este si delicioasa (mai ales ca imi plac la nebunie migdalele si scortisoara ). O s-o incerc cu siguranta in week-end.




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.