Pasta aperitiv cu peste - Retete Culinare

Pasta aperitiv cu peste


Iti trebuie:
  • 1 kg peste
  • 500 g ceapa
  • 500 g morcovi
  • 150 ml ulei
  • 200 g bulion de rosii
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
Pregatesti asa:
  1. Cureti pestele de solzisori si intestine, il speli bine si il pui la fiert intr-o oala cu 1 l de apa, in care ai mai adaugat 150 ml ulei, 100 ml otet si o lingura de sare.
  2. Lasi pestele sa fiarba in jur de 2 ore.
  3. Dupa ce fierbe, lasi pestele la racit.
  4. Dai ceapa prin masina de tocat si o pui la calit in ulei, apoi adaugi morcovul dat tot prin masina de tocat.
  5. Cand morcovul este fiert, pui pestele dat prin masina de tocat, piper si foi de dafin.
  6. Cand totul este fiert, pui bulionul si mai lasi sa fiarba timp de 15 minute.
  7. Pofta buna!

Pasta aperitiv cu peste

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pasta aperitiv cu peste "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pasta aperitiv cu peste - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.